Yocama - Contact

Zoeken op de website

Contact

Afspraak maken?
 
Behandelingen vinden alleen op afspraak plaats. U kunt hiervoor een email sturen naar info@yocama.nl of gebruik maken van het contactformulier op deze pagina. U kunt natuurlijk ook bellen naar het telefoonnummer van de praktijk.
Tijdens behandelingen neem ik de telefoon echter niet aan,U kunt dan een bericht achterlaten op mijn voicemail, waarna ik zo spoedig mogelijk contact met u op neem.
Praktijkgegevens Praktijk YOCAMA

Zandbergweg 174

4818LR Breda

telefoonnummer 06-43831319


Tarieven

Intake gesprek : 120 euro

Biofotonentherapie: 100 euro

Energetische behandelingen: 100 euro

Kort telefonisch consult: 40 euro

Medisch inhoudelijke email: 35 euro


Betaling vind plaats direct na de behandeling contant dan wel via pin.Gelieve bij verhindering minimaal 24uur van te voren dit door te geven, anders zijn we helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd aan u door te berekenen
 

Ik ben bevoegd therapeute Biofotonen Coherentie Therapie en ben aangesloten bij de International Biontology Therapists Association (IBTA) en vereniging van Coherentie Therapeuten

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen), de grootste vereniging voor beoefenaars van natuurgeneeswijzen en de RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg). Hierdoor is een gehele of gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk wanneer uw aanvullende polis ‘alternatieve therapie’ of ‘natuurgeneeskundige behandeling’ dekt.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Praktijk YOCAMA respecteert de privacy van haar clienten. De wijze waarop omgegaan wordt met uw gegevens is vastgelegd in de privacy verklaring van de praktijk, welke u tijdens de intake ter ondertekening krijgt overhandigd.

 

?>