Zelf thuis aan de slag met je gezondheid met Healy,

de therapeutische wearable voor welzijn gezondheid en balans’

Wil jij er alles aan doen om vooral nu in deze spannende tijd je immuunsysteem zo sterk mogelijk te maken en te houden?

Dan is Healy vast iets voor jou!

Wat wens jij voor jouw gezondheid?

u

Wil jij je vitaler en blijer voelen? En eventuele pijntjes en ongemak verlichten?

u

Wil jij meer balans tussen lichaam, geest en ziel? En een sterk immuunsysteem?

u

Wil je graag dagelijks je gezondheid ondersteunen ook tijdens een therapeutisch traject?

u

Zoek je een eenvoudige en gemakkeilijke manier om jouw gezondheidsdoelen te realiseren?

Die oplossing is er nu voor jou, in de vorm van een hippe gadget;

u

die jou helpt bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen!

u

die elke dag, op elk moment, 24/7 voor jou beschikbaar is!

u

die simpel is, eenvoudig werkt en mega effectief is!

u

die waar je ook bent voor jou werkt; thuis, op school, op je werk, tijdens het sporten!

Maak kennis met HEALY

Dit alles is mogelijk met de Healy; een kleine krachtpatser van nog geen 5×5 cm. Klein en compact en eenvoudig via bluetooth aan te sluiten op je mobiele telefoon.

De Healy beschikt over een kwantumsensor die realtime scant welke frequenties jij op dat moment nodig hebt om je lichaam en geest in balans te brengen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.

Met Healy maak je van je smartphone een gezondheids- en welzijnsdevice om altijd en overal te gebruiken.

Benieuwd wat Healy is?  Wil je graag meer weten? Lees dan vooral verder of NEEM CONTACT met me op.

Maar misschien ben je wel net zo enthousiast als ik en wil je er gelijk een aanschaffen? Dat kan natuurlijk ook.

vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

“Future medicine will be the medicine of frequencies”

               Albert Einstein

Mijn missie en Healy

Voor wie mij kennen, weten dat ik niet zomaar iets aanschaf, laat staan dat ik het inzet in mijn praktijk. Ik werk natuurlijk al met een aantal prachtige therapievormen zoals de biofotonentherapie, energetische therapievormen, bewustzijnsmethodieken zoals touch of matrix, en coaching.

Waarom dan ook nog Healy frequentietherapie?

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun gezondheid. Dat zal ik blijven doen met alle therapievormen die ik al toepas. Maar ik moet daarin eerlijk zijn, dat met 1 op 1 behandelingen het aantal mensen dat ik zo kan ondersteunen natuurlijk relatief beperkt is.
Nu, met het nieuw ontwikkelde Healy device, is er iets waarmee werken aan je gezondheid doormiddel van frequenties voor veel meer mensen binnen handbereik komt. En dat maakt mij super blij!

Met Healy heb je altijd de juiste frequenties bij de hand

Een van de grootste uitvinders uit onze tijd, Nicola Tesla zei eens; “als je de geheimen van het universum wilt ontdekken denk dan in termen van energie, frequenties en trillingen”.

Stel je luistert naar een zender van je autoradio, maar je vindt de muziek niet aangenaam, dan verander je de frequentie van de zender, toch?

Alles op deze planeet, dieren, planten en water, bestaat uit atomen die energie ontvangen en versturen, en die werken op een specifieke frequentie.

Alles is energie, en alles heeft een frequentie; bacteriën, virussen, allergieën en dus ook jij.

Wij kunnen als mens precies op dezelfde manier als bij het veranderen van de frequentie van je autoradio, zelf invloed hebben op onze eigen frequenties in onze lichaam en geest.

En daar komt de Healy. Healy maakt gebruik van 144.000 frequenties die elk een specifiek effect hebben op onze lichaam en geest. Met de kwantumsensor in de Healy selecteert de Healy uit al die frequenties, die specifieke frequenties die jou ondersteunen gezond, actief en in balans te komen en te blijven.

Meer balans voor het hele gezin

Healy is eenvoudig, gemakkelijk en is inzetbaar op zoveel aandachtsgebieden dat iedereen uit het gezin er plezier van kan hebben. Met Healy zijn individuele frequenties binnen de verschillende programmagroepen beschikbaar voor een holistisch gezond leven voor het hele gezin.

Bijvoorbeeld programmagroep “Leren” voor wie naar school gaat of voor examens staat,  “beauty en huid” voor wie een mooiere huid wenst, “fitness” voor ondersteuning van kracht opbouw en herstel van spieren voor wie graag sport. En nog zoveel meer, kijk maar eens naar alle gebruiksmogelijkheden van Healy

Het is een eenmalige aankoop, voor langdurig gebruik, voortdurende innovatieve ondersteuning, gebaseerd op wetenschappelijke principes.

En natuurlijk kun je op mijn advies en ondersteuning rekenen in het kiezen van de beste programma groepen voor jouw persoonlijke stiuatie en krijg je begeleiding in het gebruik van Healy, zodat jij en je gezin optimaal gebruik kunnen maken van jullie Healy.

Healy in het dagelijks leven

Healy is super veelzijdig  in waar je het voor kunt gebruiken. Heel eenvoudig ook in zijn toepassing waardoor het door iedereen, jong en oud gebruikt kan worden.

Slaap je slecht, heb je weinig energie, heb je vaak hoofdpijn, ervaar je vaak stress bij examens? 

Healy behandelingen zijn er op gericht om het evenwicht in de cellen te herstellen. Door dagelijks met de programma’s aan de gang te gaan, versterk je het zelfgenezendvermogen van je lichaam, en zul je ervaren dat klachten gaan verminderen of zelfs helemaal gaan verdwijnen. 

Het volgende filmpje geeft je wat achtergrondinformatie hierover en laat je zien hoe je Healy in het dagelijks leven kunt inzetten.

 

Healy ervaren tijdens een frequentiebehandeling

Wil je ervaren wat er allemaal mogelijk is met Healy?

Een aura foto laten maken met uitgebreide analyse?

Jezelf laten behandelen met microcurrent therapie?

Nu tijdelijk als eerste kennismaking

een Healy consult van 45 minuten voor maar 50€

De 4 verschillende Healy versies

Healy Gold

Basis versie, 3 programmagoepen en 21 programma’s + 1 gratis programma uit een van de andere programmagroepen.

Fysiek behandelen met  microcurrent  therapie, craniale stimulatie en galvanische stroomtherapie.

Maakt gebruik van 1 app.

Prijs: 505,35€ (incl 21% BTW)

Ik wil een Healy Gold

Healy Holistic Health

Bevat alle programma’s van Healy Gold + 8 extra programma groepen. In totaal 11 programma groepen en 91 programma’s.

Fysiek behandelen met  microcurrent  therapie, craniale stimulatie en galvanische stroomtherapie .

Maakt gebruik van 1 app.

Prijs: 1013,75 € (incl 21% BTW)

Ik wil een Holistic Health

Healy Holistic Health Plus

Bevat alle programma’s van Healy Holistic Health + 6 extra programma groepen. In totaal 17 programma groepen en meer dan 130 programma’s.

Fysiek behandelen met  microcurrent  therapie, craniale stimulatie en galvanische stroomtherapie .

Maakt gebruik van 1 app.

Prijs: 1522,16 € (incl 21% BTW)

Ik wil een Holistic Health Plus

Healy Resonance

Bevat alle programma’s van Holistic Health Plus (17 programma groepen en meer dan 130 programma’s)

+ Healy analyse-app met Resonance, met  7 extra programma groepen voor analyse en behandeling met vibraties

+ aura-module, analyse; aura foto en chakra’s analyse en behandelling met vibratie

Fysiek behandelen met  microcurrent  therapie, craniale stimulatie en galvanische stroomtherapie . Behandelen in informatieveld met vibraties.

Maakt gebruik van 2 apps.

Prijs: 2538,97  € (incl 21% BTW)

Ik wil een Healy Resonance

Help? Welke versie past bij mij?

Healy biedt zoveel mogelijkheden.  Ik kan me kan voorstellen dat je even door de bomen het bos niet meer ziet. Dat het je wat lastig lijkt de voor jou beste Healy versie en/of programma’s te kiezen.

Graag help ik jou om de voor jou beste keuze te maken.

Laat me beginnen te zeggen dat je eigenlijk geen verkeerde keuze kunt maken. Healy is een pracht product. En ongeacht welke versie jij aan gaat schaffen, heeft elke versie op zich voldoende mogelijkheden om op een effectieve manier met je gezondheid aan de slag te gaan.

Bovendien heb je mij ook nog. Ik zal je helpen met jouw keuze en als je de Healy in huis hebt, hoe je er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt gaan. Misschien neem je ook wel liever direct contact met me op.

Wat zijn nu belangrijkste keuze criteria?

1 Het aantal programma’s en programmagroepen

Dit is eigenlijk een luxe probleem. De Gold versie is de basis versie waar je mee kunt starten, en deze bevat alle basis programma’s voor fysieke, emotionele en mentale balans. De daaropvolgende versies bevatten steeds alle programma’s van de voorgaande versie + extra programma’s. Met de Healy Resonance heb je de meeste programma’s tot je beschikking.

2 Alleen behandelen of ook analyses uitvoeren

Alle vier de versies werken via de roze Healy app. Via deze app is het alleen mogelijk om te behandelen. Je kiest zelf het programma waarmee je jezelf wilt behandelen.

Met de Healy Resonance heb je als enige van de 4 versies, de extra mogelijkheid om via de Healy Analyse app, verschillende analyses uit te voeren die je extra inzicht kunnen geven van wat er zich in je lichaam en geest afspeelt. Uniek van de Resonance is dat die ook een aura foto kan maken en interpretatie hiervan geeft.

Na de analyses kun je jezelf ook direct behandelen met de programma’s die uit de analyses naar voren komen

3 Behandelmethode

Alle vier de versies kunnen via de roze Healy app, het lichaam fysiek behandelen met de Nuno Nina micro current frequentie therapie, craniale electro stimulatie (via de oorclips) of galvanische stroom therapie. Behandeling vindt hierbij plaats met armbandelektroden, oorclipelektroden en/of plakelektroden*. Je kiest bij behandelingen met de roze app, zelf het programma waarvan jij denkt dat je lichaam dat op dit moment nodig heeft.

* Enige uitzondering zijn de beschermingsprogramma’s uit de roze Healy app, die ook zonder de electroden toegepast kunnen worden

Met de Resonance heb je naast de fysieke behandelmogelijkheid met de roze Healy app, tevens de mogelijkheid jezelf te behandelen via de blauwe Healy Analyse app. Behandeling vindt nu plaats zonder elektroden, door de Healy op je lichaam te dragen. Je behandelt jezelf nu in het informatieveld. Dat werkt subtieler dan de microcurrent frequentie therapie via elektroden. Deze methode is tevens heel geschikt om aan mentale en emotionele blokkades te werken. En, je kunt hiermee ook dieren behandelen!

4 Aanschafprijs

Hoe meer programma’s je wilt aanschaffen, hoe hoger de aanschafprijs, maar ook hoe meer mogelijkheden jij tot je beschikking hebt om jouw lichaam en geest zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Healy Gold

Ben je niet bekend met frequentie therapie en wil je met een zo klein mogelijke uitgave gaan ervaren wat frequentietherapie voor jou kan betekenen, dan is dit jouw Healy versie. De Gold cyclus bevat de basisprogramma’s om jouw lichamelijke en geestelijke balans te ondersteunen.

Processen die met de gold cyclus ondersteund worden zijn o.a. ontgiften, ontzuren, ontspannen, herstel van je emotionele, fysieke en mentale balans, loslaten van fysieke en mentale pijn.

Healy Gold heeft 3 programmagroepen

Gouden cyclus

Deze bevat de volgende programma’s;

 • Puur: ondersteuning ontgifting
 • Zorg: ondersteuning immuunsysteem
 • Balans: ondersteuning lichamelijke balans
 • Zijn: ondersteuning emotionele balans
 • Energie: voor meer energie
 • Ontspannen: ontspanning
 • Loslaten: loslaten van fysieke en mentale pijn

Diepe cyclus

De programma’s in ‘Diepe cyclus’ zijn een variatie en uitbreiding op de programma’s in de Gold cyclus en worden vaak gebruikt in combinatie met de programma’s uit die groep. Het ondersteunt bij het terug in balans brengen van het energetische veld. Het programma voor jou om in te zetten bij vermoeidheid, chronische ziekte, nadat je de gouden cyclus programma’s enkele weken hebt gebruikt.

Bioenergetic support

Dit is een speciaal ontwikkeld programma , voor deze tijd, waarin een sterk immuunsysteem zo belangrijk is. Dit pogramma bevat frequenties die jouw immuunsysteem een energetische boost geven.

extra

+ een programma naar keuze van een van de andere versies.

Je mag dus naast de programma’s uit de Gouden groep, een willekeurig programma kiezen uit een van de andere versies!

De kosten van de Heay Gold zijn 505,35€ (incl 21% BTW).

vergeet niet ook een losse oplaadstekker te bestellen

Healy Holistic Health

Met de holistic health heb je alle programma’s van de Gold tot je beschikking. En daarnaast nog 8 extra programmagroepen. Kijk welke programmagroepen jou aanspreken. Zijn dat de programmagroepen uit deze versie, dan is de Holistic Health de versie voor jou.

Heb je nu net bij de Healy Holistic Health Plus versie een programma gezien die je eigenlijk ook wel zou willen? Dat is geen probleem. Je kunt de losse programma’s van jouw keuze eenvoudig toevoegen aan je Holistic Health. En zo jouw optimale versie samenstellen.

De 8 extra programmagroepen van de Holistic Health:

Pijn / psyche

Heb je (chronische) rug- of nekpijn, last van je gewrichten of vaak hoofdpijn dan is deze programmagroep iets voor jou. Jij weet als geen ander, dat zelfs de minste pijn, als je deze maar lang genoeg moet ondergaan, je leven ondraaglijk kan maken. Het programma pijn/psyche kan je helpen om door te gaan met zo min mogelijk medicatie.

Bioenergetische regulering 1 en 2

Deze programmagroepen bestaan uit programma’s die je allround gezondheid stimuleren. Het bevat door therapeuten ontwikkelde programma’s voor het ondersteunen van onder andere organen, ogen, hoofd, gewrichten en botten, menopauze en de prostaat, allergie en intoleranties. Je hebt hiermee als het ware je eigen digitale EHBO-set bij de hand.

Mentale balans

Evenwichtig en vol vertrouwen door het leven gaan. Wie wil dat nu niet?

De programma’s in Mentale balans zijn ontworpen om je daarbij te helpen. Mentale balans kan je ondersteunen bij angsten, depressie, verslaving en neerslachtigheid, door je innerlijke balans te herstellen, en je zelfvertrouwen energetisch te bevorderen.

Meridianen 1 en 2

De programmagroepen Meridianen 1 en 2 zijn ontwikkeld om jouw levensstroom te stimuleren. Het bevat programma’s voor de energetische regulatie en stimulering van de individuele meridianen en harmonisatie van bestaande blokkades. De programma’s zijn verdeeld over 2 groepen, meridianen 1 en 2.

Slaap

We slapen 1/3 van ons leven, gemiddeld 7,5uur per dag. Slaap is nodig voor het lichaam om te kunnen herstellen en de indrukken van de dag te verwerken. Alleen degenen die goed en gezond slapen, zijn uitgerust , actief en kunnen de hele dag presteren. Heb jij problemen met inslapen, wordt je vaak wakker? Dan is Slaap een goed programma voor jou! Het programma helpt je hoofd rustiger te maken, en je slaap te verbeteren.

Huid

De huid biedt bescherming tegen de buitenwereld en is je grootste orgaan. Het huid programma is het programma voor jou indien je last hebt van een slechte huid (bijvoorbeeld Acne), herstellend bent van een (operatie)wond in binnen- of buitenkant van het lichaam. Het Huidprogramma ondersteunt wondgenezing, stimuleert het transport van gifstoffen en heling van de beschadigde huid.

De kosten van de Heay Holistic Health zijn 1013,75 € (incl 21% BTW).

vergeet niet ook een losse oplaadstekker te bestellen

Healy Holistic Health plus

Dit is de meest uitgebreide verise om jezelf fysiek mee te behandelen. Met de holistic health plus, heb je alle prgramma’s van de Holistic Health tot je  beschikking. En daarnaast nog 6 extra programmagroepen.

Dit is DE versie voor jou, als je jezelf de meest uitgebreide versie toewenst om jezelf mee te behandelen. Je kiest zelf een programma om jezelf mee te behandelen. 

Vind je het fijner om voordat je jezelf gaat behandelen een specifiek behandeladvies krijgt, dan kies je beter voor de Resonance versie. 

De 6 extra programmagroepen van de Holistic Health Plus:

Leren

Of je nu op school, universiteit of online leert, of kennis tot je moet nemen tijdens een webinar of presentatie. Met deze programma groep kun je kennis sneller en gemakkelijker opnemen. Leren is tevens het programma om in te zetten bij examenstress, mentale stress, prestatiedruk, sociale angst en andere vormen van druk of stress.

Fitness

Haal alles uit jezelf, of blijf eenvoudigweg gezond en fit. Deze programma groep is niet alleen voor sporters, maar voor iedereen die zijn of haar lichaam gezond en sterk wil maken en houden. De programma’s in fitness ondersteunen je met het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, versnellen het herstel na het sporten of een blessure en optimaliseren de ontspanning.

Beroep

Wanneer je continue onder stress werkt of leeft, raakt je lichaam langzaam aan uitgeput. Ervaar jij veel stress op je werk, op school, thuis, door familieomstandigheden? Kom je niet of weinig toe aan je eigen behoeftes en wensen en raak je het overzicht langzaamaan kwijt? Dan is Beroep het programma voor jou; het bevordert snellere en diepere ontspanning en fysiek, mentaal en emotioneel evenwicht.

Beauty

De huid is ons grootste orgaan en vormt de fysieke barrière tussen uiterlijk en innerlijk. Beauty bevat programma’s voor het ondersteunen van je innerlijke en uiterlijke schoonheid. Het nummer 1 programma in Azië waar het ingezet wordt ter  ondersteuning bij huidveroudering, verlies van elasticiteit van de huid, maar ook voor ondersteuning haargroei en gezondheid van de nagels.

Chakra’s

De Chakra programmagroep is ontwikkeld voor het versterken en herstellen van het natuurlijke evenwicht van de 7 hoofd energiecentra (chakra’s) in je lichaam. Het bevat frequenties voor het harmoniseren van de thema’s en organen die verbonden zijn met deze 7 chakra’s.

Beschermingsprogramma’s

De programma’s in deze groep bieden bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden, ongeacht uit welke hoek ze komen. De programma’s bieden een tegenwicht tegen elektrosmog, stress, geopatische verstoringen, negatieve invloeden, planetaire invloeden. Voor wie heel gevoelig is voor elektrosmog. Kan ook ingezet worden gedurende de slaap.

De kosten van de Heay Holistic Health plus zijn 1522,16 € (incl 21% BTW).

vergeet niet ook een losse oplaadstekker te bestellen 

Healy Resonance

Voor wie het allerbeste voor zichzelf en zijn of haar gezin wenst en voor wie Healy theapeutisch wil inzetten. Voor wie gericht wil werken aan zijn of haar emotionele en mentale balans. Voor wie heel gevoelig, hsp is. 

EN voor wie dieren wil  gaan behandelen.

Dcrème de la crème versie van de Healy. Met deze versie heb je alles in huis om jezelf en anderen te behandelen EN analyses te maken zodat je nog specifieker dat kunt inzetten wat je lichaam nodig heeft. De Resonance helpt jou dus met het maken van een keuze van het beste programma voor jou. Hoe fijn is dat!

Je kunt de analyses inzetten voor jezelf en je gezin of therapeutisch in je praktijk .

De Resonance versie maakt gebruik van 2 apps:

– de Healy app;

Hiermee heb je de beschikking over alle programma’s van  de Healy Holistic Health plus. Voor het fysiek behandelen met armband electroden, clips of kleefelectroden. Je kiest ZELF het programma waarmee je gaat behandelen.

– de Healadvisor Analsye app

Zoals de naam als zegt kun je met deze app de Healy diverse analyses laten doen.

Analyse mogelijkheden met de Resonance

Algemene analyse

Analyse welke 5 programma groepen op het moment van meten voor jou het meest effectief zijn om in te zetten.

Programmagroep analyse

Analyse welke 5 programma’s binnen de door jou gekozen programmagroep op het moment van meten voor jou het meest effectief zijn om in te zetten.

Aura analyse

Hierin wordt een Aura foto gemaakt waarbij aangegeven wordt hoe de energieverdeling van jouw chakra’s is op het moment van meten. Tevens wordt voor een drietal chakra’s een interpretatie gegeven voor bijbehorende emotionele, mentale en spirituele thema’s. Geeft inzicht in jouw thema’s, en voor therapeuten biedt het een mooi startpunt voor coaching. 

Chakra-analyse

Een diepgaandere analyse van naar keuze 1 tot 7 chakra’s, waarbij thema’s aangeduid worden met relevantie en belang op dit moment. Emotionele, mentale en spirituele thema’s.

Bach Bloesem-analyse

Analyse welke 5 Bach Bloesems op het moment van meten voor jou het meest effectief zijn om in te zetten. Dit geeft je een mooi beeld van je emotionele thema’s.

Bush Bloesem-analyse

Analyse welke 5 Bush Bloesems op het moment van meten voor jou het meest effectief zijn om in te zetten. Dit geeft je inzicht in je emotionele thema’s.

Amino acids-analyse

Analyse welke 5 aminozuren, vitamines of mineralen op het moment van meten jouw lichaam het hardste nodig heeft. Je zou deze als fysiek supplement in kunnen nemen, of als frequentie via digitale nutritie via de digitale nutritie app. (hier is een apart abonnement voor nodig). Meer hier over weten?

I-Tjing-analyse

De I-Tjing is een praktische wijsheid afkomstig uit China en is de oudste chinese klassieke tekst. I Tjing betekent ‘klassieker der veranderingen’of ‘boek der veranderingen’. Er zijn 64 verschillende algemene situaties in de I Tjing.

Schussler celzouten-analyse

Analyse welke 5 celzouten op het moment van meten jouw lichaam het hardste nodig heeft. Je kunt je met de frequenties van deze 5 zouten behandelen met de Resonance of je koopt enkele van de celzouten in de winkel en neemt ze fysiek in.

Materia Medica-analyse

Analyse welke 5 homeopatische middelen op het moment van meten jouw lichaam het hardste nodig heeft. Je kunt je met deze 5 homeopatische middelen behandelen met de Resonance of je koopt enkele van de homeopatische middelen in de winkel en neemt ze fysiek in.

Alaskan Gem Elixirs analyse

De Alaska gem elixers zijn edelsteen remedies gemaakt op basis van een of meerdere edelstenen. De Healy maakt een analyse welke 5 edelsteen remedies /edelstenen op het moment van meten jouw lichaam het hardste nodig heeft. Je kunt jezelf behandelen met de frequenties of 1 of enkele van de geadviseerde edelstenen aanschaffen en bijvoorbeeld bij je dragen.

Behandelen met de Healy advisor Resonance app

Na het uitvoeren van de analyses heb je de keuze om jezelf of een ander te behandelen met de geadviseerde programma’s, door middel van vibraties/trillingen.

Hiervoor plaats je de Healy op je lichaam en hoeven geen elektroden verbonden te worden aan de Healy. Je behandelt nu in het informatieveld. Dat werkt subtieler dan de microcurrent frequentie therapie via elektroden.

Behandelen gebeurt nu dus zonder electroden.

Behandelen met de Healy App

Je kunt de Resonance ook gebruiken om binnen een bepaalde programmagroep te analyseren welk programma je daar het beste uit kunt gebruiken. Je kiest dan na de analyse het 1e programma van de lijst van 5, en gaat jezelf met dat programma via de Healy app, met bijvoorbeeld de armband elektroden behandelen.

De Resonance helpt je dus in het kiezen van het juiste programma voor het fysiek behandelen via de Healy app. Hoe handig is dat! 

De Healy Resonance heeft nog veel meer mogelijkheden. Het gaat te ver om dat hier allemaal uit te leggen.

De Healy Resonance is voor jou de beste keuze als je wilt behandelen EN analyseren en de Healy therapeutisch in wilt zetten in bijv jouw eigen praktijk.

De kosten van de Heay Resonance zijn 2538,97  € (incl 21% BTW).

vergeet niet ook een losse oplaadstekker te bestellen

Gebruik de Healy voor je hele gezin

Meer dan 120 programma’s

Healy frequenties voor je leven

Stapsgewijs voor de eerste keer aan de slag met je Healy App

1. Check de versie van je telefoon 

 • apple: iOS versie 9.0 of hoger
 • android: versie 4.4 of hoger
 • bluetooth versie 4.0 of hoger.

2 .Laad de batterij van de Healy volledig op

Gebruik hiervoor de Healy oplader

3. Download de Healy app

Je kunt de app downloaden via internet vanuit de google play store of de apple app store en zoek naar de Healy app. Installeer de app op je telefoon en volg de instructies om je Healy in te stellen.

4. Schakel de Healy in

Druk de knop in het middden van je Healy stevig in. De groene LED gaat nu knipperen. Als de LED een aantal keer snel achter elkaar knippert en dan weer uitgaat, dien je de Healy op te laden. 

5. Activeer de bluetooth verbinding op je telefoon

6. Start de app op met je smartphone

Geef toestemming aan de app om camera etc te mogen gebruiken.

7. Vrijwaring

De healy app laat nu eerst een scherm zien met o.a. een vrijwaring. Lees deze goed door en bevestig om door te gaan

8.  Invoeren serienummer Healy

Het serienummer van de Healy staat op de witte stikker aan de achterkant van de healy. je kunt het nummer met de hand invoeren of  scannen met de QR scanner van de app.

9. Kies een frequentieprogramma 

Kies het programma dat je wilt gaan gebruiken, door op het pictogram te klikken.

De Healy app geeft duidelijk aan hoe lang het programma gaat duren en of het programma met de armbandjes, de oorclips of plakelectroden gedraaid dient te worden.

10. Elektroden en Healy aansluiten

 • Sluit de draadjes aan op de Healy en armbandjes, oorclips of plakelectroden.
 • Bevochtig de armbandjes of oorclips of breng contact gel aan.
 • Plaats de elektroden op de gewenste plaats zoals aangeven op de app.

11. Drink een groot glas water

12. Start het programma

Start nu het programma en stel de intensiteit in. De intensiteit bij gebruik van de armbandjes zet je zo hoog in dat je de tintelingen net niet voelt. algemeen advies : intentie van de armbandjes op ca 45% – 50%, van de oorclips niet hoger dan 15-25%. Minder is meer bij micro current therapie!

13. Ontspan en geniet

Ga nu ontspannen zitten, de Healy stuurt je de frequenties, die jouw lichaam nu nodig heeft.

14. Drink weer een groot glas water

Mijn eigen ervaringen met Healy

Mijn ervaringen met de HEALY RESONANCE

Ik was na mijn eerste kennismaking met de Healy zo enthousiast, dat ik niet lang hoefde na te denken om de meest uitgebreide versie van de Healy aan te schaffen; de Healy Resonance. Ik gebruik hem nu voor mezelf, en in de praktijk voor mijn clienten. En eerlijk gezegd heb ik er nog geen moment spijt van gehad.

In maart was ik een weekend in Andalusie, en hoewel die paella er overheerlijk uitzag, bleek mijn lichaam er heel anders op te reageren. Binnen een half uur voelde ik me doodziek. Ik had mijn Healy bij me, en ben direct mijn maag/darmstelsel en het afvoeren van toxines gaan ondersteunen. Een uur later was ik al een heel stuk opgeknapt, en de dag erop kon ik gewoon weer alles eten. Hoe top is dat. Ook een hoofdpijn die op komt zetten, heb ik gemerkt, is binnen 20 minuutjes weg. Je kunt je voorstellen dat de Healy nooit meer voor mij mag ontbreken in mijn koffer of handtas.

Momenteel zitten we in een periode dat het extra belangrijk is je immuunsysteem goed te ondersteunen, door gezond te eten, voldoende te drinken en te bewegen. Healy werkt deze dagen voor mij ondersteunend door programma’s als immuunsysteem regelmatig te draaien. Maar speciaal voor deze periode heeft Healy het bioenergetic boost programma ontwikkeld, waarmee je je lichaam letterlijk een flinke boost kunt geven. Ik was even licht verkouden, dag er na was het kuchje weg!
Ik maak ook regelmatig een AURA-foto om te zien welke thema’s er op dit moment spelen, en door deze direct te behandelen, ondersteun ik daarmee mijn gezondheid ook op emotioneel en mentaal gebied.
Met name deze aura module en de bijbehorende chakra- analyses, raak ik niet op uitgekeken! Dus ook ook in de praktijk maak ik aura-foto’s en tot nu toe zijn alle analyses bij mijn cliënten spot-on.

 

ir Yolanda Potting

Natuurgeneeskundig therapeut, Praktijk YOCAMA

Ervaringen van anderen met de HEALY

Inmiddels zijn er zoveel prachtige en soms ook ontroerende verhalen en ervaringen over het gebruik van de Healy. Helaas mag ik die hier niet zelf zo op mijn website plaatsen.

Persoonlijk vind ik het altijd juist heel fijn om ergens te kunnen lezen wat anderen van een product vinden. En of een product waarmaakt waar het voor staat.

Gelukkig zijn die ervaringen wel beschikbaar op Facebook. 

Wil jij ook meer lezen over ervaringen van gebruikers van Healy in het nederlands? Or prefer to read  about  Healy global experiences  in English language. Deze linken verbinden je door naar de respectievelijke facebook pagina’s. Als iemand er naar vraagt , geef dan aan dat je uitgenodigd bent door YOCAMA.

 

 

Huur mogelijkheden Healy

Je kunt de Healy bij mij huren voor 3 tot 5 dagen.

Als je daarna besluit de Healy via mij aan te schaffen, krijg je tot max 50€ van je huurbedrag retour op je bestelling.

Benieuwd hoe dat werkt? Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

14 dagen niet goed geld terug garantie!

Je mag bij aanschaf, de Healy van jouw keuze twee weken vrijblijvend uitproberen. Valt het toch wat tegen, dan mag je de Healy zonder verdere reden van opgave terugsturen naar Healy in Duitsland.

Je loopt dus geen enkel risico bij aanschaf van een Healy.

 • Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze welke Healy versie of specifieke programma’s? Neem dan even CONTACT met me op.
 • Weet je al precies wat je wilt, dan kun je via onderstaande knop je bestelling plaatsen.

Veelgestelde vragen

Kan ik de Healy preventief inzetten?

 Ja zeker. De Healy is bedoelt als Wellness Device, om jou elke dag te helpen in balans te blijven lichamelijk, emotioneel en mentaal. 

 

Kan ik de Healy gebruiken als vervanging van behandelingen bij mijn therapeut?

Ik zou eerder zeggen, als ondersteuning van de behandelingen bij je therapeut.

De Healy is ontwikkeld als wellness apparaat en niet voor het behandelen van complexe chronische ziektebeelden. 

Bij chronische complexe ziektebeelden is het altijd belangrijk een holistisch therapeutisch traject in te gaan waarbij je aan de gang gaat met je leefstijl gewoonten en gedrag, voedingspatronen, en het stapsgewijs aan pakken van je klachten. 

Met Healy heb je een pracht product in handen om je tijdens een dergelijk traject te ondersteunen. Denk aan detoxen, ontzuren of het werken aan emotionele stukken.

Ik werk ook graag op deze manier met mijn clienten. Eerst door (het uitvoeren van een gezondheidscheck) een goed beeld te hebben van de disbalansen in het lichaam, en het achterhalen waar de grootste disbalans zich bevindt en waar het beste mee gestart kan worden. Het is dan eenvoudig om daarna ook advies te geven, hoe Healy je kan helpen in dit hersteltraject.  

Hoe lang duurt het voor de Healy bezorgd wordt?

De Healy wordt normaliter binnen 3 a 4 werkdagen bezorgd. Nu met het Coronavirus kan het 14 dagen duren.

Hoeveel kost de Healy?

De Healy is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen/versies. 

 • de Healy Gold
 • de Healy Holistic Health
 • de Healy Holistic Health plus
 • de Healy Resonance

Op deze pagina vind je een prijsoverzicht.

Is het een probleem als ik medicatie gebruik?

Nee, echter sommige medicatie zoals cortisonen (ontstekingsremmers), bètablokkers en maagzuurremmers veroorzaken zo’n belasting of verwarring voor het lichaam, dat het genezingsproces sterk vertraagd wordt.

Behandeling met de Healy blijf  gewoon mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat in dat geval het langer duurt voor je resultaen gaat zien. 

Gebruik je reguliere medicatie, dan is het advies minimaal 1x per maand de behandelend/controlerend geneesheer of arts de hoeveelheid en dosering van je medicatie na te laten kijken. Dit betreft in ieder geval de volgende medicatie:

 • β-blokkers
 • bloedverdunners
 • bloeddruk verlagende medicatie
 • diabetes medicatie
 • hormoonpreparaten (speciaal schildklier hormonen)

 

Zijn er contra indicaties voor het gebruik van Healy?

De Healy mag NIET ingezet worden;

 • bij metalen voorwerpen in het lichaam op de plaats van behandeling
 • als er een pacemaker of geïmplanteerde defibrillator aanwezig is (soms is het geen probleem, overleg met jouw arts wat de mogelijkheden zijn. Laat dit testen door de behandelend geneesheer/medisch centrum waar je onder contrôle staat)
 • als er bloedingen zijn (bijv. menstruatie), bloedingsrisico’s bestaan of embolie
 • bij een radiotherapeutisch behandelde huid (bestraling) of die sensorisch is belast
 • bij koorts, als de gebruiker koorts heeft
 • zwangeren (mag wel indien de vrouw vóór de zwangerschap de Healy al gebruikte)
 • bij epilepsie

 

Wordt Healy regulier erkend als wellness device?

Ja, en dat is nu net zo bijzonder aan Healy.

De Healy is medisch goedgekeurd en gecertificeerd (klasse IIa) voor de behandeling van pijn en ondersteuning bij psychische aandoeningen.

De officiële tekst is:

“Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.”

 

Heb ik een speciale telefoon nodig?

Om goed met de Healy te kunnen werken heb je een telefoon nodig die aan de volgende eisen voldoet:

 • smartphone
 • voldoende vrij geheugen op je telefoon
 • apple: iOS versie 9.0 of hoger
 • android: versie 4.4 of hoger
 • bluetooth versie 4.0 of hoger
Dien ik de Healy op te laden voor het eerste gebruik?

Ja, de batterij dient voor het eerste gebruik minimaal 1,5uur opgeladen te worden. 

Kan ik alle opladers gebruiken?

De Healy wordt sinds kort niet meer standaard geleverd met een oplader. 

Advies is om bij de bestelling van je Healy ook een oplaadstekker aan te schaffen. Deze kan gebruikt worden samen met de meegeleverde USB-kabel. 

Het wordt geadviseerd géén snelladerg te gebruiken. Hiermee zou de batterij in de Healy sneller verouderen, en je je Healy dus korter kunnen gebruiken. 

Welke versie van de Healy kan ik het beste kiezen?

Ik heb op deze pagina van mijn website zo goed mogelijk het verschil aan proberen te geven tussen de verschillende versies.

Lees de beschrijvingen van de diverse programma groepen maar eens goed door. Voel welke groepen jou aanspreken. En stel zo jouw ideale Healy versie samen. 

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met mij, waarbij we samen gaan kijken waar je de Healy voor wilt gebruiken, wat je budget is. En op basis daarvan kan ik je helpen de voor jou beste keuze te maken. 

Kan ik de Healy eerst uitproberen?

Ja. Ik raad mensen altijd aan om even te voelen en te zien wat de Healy is.

 • Je kunt langskomen voor een consult.
 • Je kunt de Healy een aantal dagen bij me huren
 • Je kunt de Healy aanschaffen en dan 14 dagen zonder verdere verplichtingen thuis uitproberen. 
Hoeveel behandelingen mag ik op een dag doen?

3-4 behandelingen per dag.

Kan de batterij vervangen worden?

De batterij kan helaas niet vervangen worden. De geschatte levensduur is 3 jaar. 

Zit er garantie op de Healy?

Er zit standaard 2 jaar garantie op de Healy. 

Wat is de geschatte levensduur van de Healy?

De levensduur is geschat op 3 jaar, en dan hebben we het met name over de batterij in de Healy. Al zijn er therapeuten in Duitsland die al langer met de Healy werken.

Als de Healy ‘versleten is’ ben je niet alles kwijt. De programma’s die je hebt aangeschaft heb je voor altijd.

Wat je wel dient aan te schaffen is een vervangend Healy kastje. Bij ontvangst, kun je de programma’s vervolgens opnieuw uploaden.

De kosten van vervanging zijn 300€.

Ik zie de Healy op meerdere sites aangeboden, maakt dat verschil?

Het klopt dat je op meerdere websites over Healy kunt lezen.

In principe is er een algemene website die centraal wordt verzorgd door Healy world. Die website ziet er voor iedereen hetzelfde uit.

Zodra je een Healy aanschaft, heb ook jij de beschikking over zo’n healy website met jouw eigen Healy shop.

Als therapeut help ik graag mijn clienten door meer informatie te geven en te helpen bij het maken van een goede keuze voor wat jou het beste gaat helpen. Vandaar dat je op deze pagina meer informatie vind.

Ik help je ook graag met het maken van de voor jou beste keuze. En als je de Healy hebt aangeschaft dan zorg ik dat je er zo snel mogelijk mee aan de gang kunt. 

Mocht je ondanks of juist door alle info graag meer willen weten, neem dan vooral contact met me op.

 

 

 

 

Wat is de meerwaarde als ik via jouw site een Healy aanschaf?

Qua prijs maakt het niet uit waar je je Healy koopt; de prijs is overal hetzelfde.

Wat denk ik wel belangrijk is om je te realiseren is dat je een product voor het leven koopt.

Bij vragen of problemen zul je altijd als eerste aan moeten kunnen kloppen bij de persoon waar je de Healy hebt aangeschaft. Voel jij je fijn bij deze persoon? Wat zou je van die persoon nog kunnen leren?

Waarom zou je voor mij kiezen?

Mijn missie als therapeut is om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun gezondheid. Het geven van informatie en helpen om het beste te halen uit jezelf hoort wat mij betreft dus ook bij het healy verhaal.

Vanuit mijn ervaring kan ik je denk goed helpen met het maken van de voor jou beste  keuze voor een Healy versie en evt extra programma’s. Je bent van harte welkom in de praktijk om je tegen gereduceerd tarief volledig door te laten meten (gezondheidscheck), zodat je daarna met de Healy veel gerichter met je gezondheid aan de slag kunt.

Op termijn zal ik ook bijeenkomsten organiseren om extra uitleg te geven over de verschillende programma onderdelen.

Helder? of heb je nog vragen? Je kunt hier contact met me opnemen.

Healy en social selling, hoe moet ik dat zien?

Healy wordt op basis van het social selling principe aangeboden aan de markt. 

Dit principe gaat er van uit dat een goed product zichzelf verkoopt door tevreden klanten. En ja het betekent ook dat wanneer jij heel blij bent en je vrienden of familie zo enthousiast maakt dat ze ook een Healy aanschaffen, jij daar commissie over mag ontvangen. 

Persoonlijk ben ik niet met Healy gestart voor het verdienmodel. 

Ik vind Healy een pracht product dat eigenlijk bij iedereen als het ware op het nachtkastje zou moeten liggen. 

Hoe meer mensen Healy gaan gebruiken, hoe meer mesen bewuster met gezondheid aan de gang gaan, en hun lichaam serieus nemen. 

En dat past pirma bij mijn missie!

Betekent dat,dat ik tegen het verdienmodel ben? Nee zeker niet. Voor mij gaat het over de intentie waarom je met Healy aan de gang gaat, en dat is voor mij het verbeteren van gezondheid.

Aan de andere kant levert Healy een van de beste verdien modellen. Als je daar meer over wilt horen, neem ook dan contact met me op.

 

 

 

 

Ervaringen van mijn klanten

Ik had in eerste instantie in januari de Holistic Health aangeschaft. Toen ik tijdens een analyse bij Yolanda zag wat er allemaal uit de analyse kwam heb ik mijn bestelling direct omgezet in een Resonance. Iedereen uit mijn gezin gebruikt de Resonance. Het werkt echt! Toen ik per ongeluk voor het slapen gaan het programma Energie had gedraaid lag ik de rest van de nacht wakker. Ik maak ook regelmatig analyses met de aura module, en die kloppen steeds. Mijn zoon heeft de Healy gebruikt tijdens zijn schoolonderzoeken en was veel minder zenuwachtig. Mijn man heeft inmiddels zelfs een tweede aangeschaft voor als hij op reis gaat.

Loes

One Healy a day keeps the doctor away

Met Healy heb je individuele frequenties beschikbaar voor een holistisch gezond leven voor het hele gezin.

Healy maakt van jouw telefoon jouw  persoonlijke welzijnsdevice en digitale ehbo doos.

Neem nu contact op dan gaan we jouw digitale huisapotheek optimaal vullen!