Wil ook jij een verandering in je gezondheid die blijft?

Door samen jouw klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo aan te pakken kun ook jij fundamentele verbeteringen bereiken.

Weet je even niet meer welke stap te zetten?

u

Je hebt van alles aangepakt maar het lijkt alsof niets je echt verder brengt?

u

Je hebt steeds meer vage klachten die niet overgaan of weer terugkeren?

u

Je ervaart veel stress en spanning?

u

Je wordt niet uitgerust wakker, bent moe en alles kost je steeds meer energie?

Wens je meer rust in je hoofd en je lijf?

Het kan behoorlijk ontmoedigend zijn als je hard aan jezelf werkt en klachten toch terug blijven komen. Doe je iets verkeerd? Of is er gewoon niets aan te doen? Onzekerheid hierin is een heel belangrijke factor.

Vaak ontbreekt het echter aan inzicht in wat er nu echt aan de hand is met je lijf. Vaak zijn we ook ‘vergeten’ goed te luisteren naar de signalen die ons lichaam ons geeft. En daar vervolgens de juiste actie op te nemen.

Ik kan je helpen weer goed te leren luisteren naar de signalen van jouw lijf. Door je uitgebreid door te meten, krijg je inzicht in waar jouw klachten vandaan komen. En wordt het vaak ook helder waarom klachten eerder terugkwamen.

Door nu samen stap voor stap die oorzaken aan te pakken, zul je weer vertrouwen krijgen in je lijf en ervaren hoe jij zelf grip kunt krijgen op je gezondheid en terug in je kracht kunt gaan staan.

 

u

Hoe zou het zijn als je weer vol vertrouwen en vol energie in het leven staat en in je kracht?

u

Je weer volop kunt genieten en dingen kunt ondernemen met je vrienden, partner en gezin?

u

Je weer grip hebt op je gezondheid?

u

Dat geheeld gaat worden wat diep is weggestopt en het ook voor jou mogelijk maakt vol in het leven te staan en jouw volle potentie te leven?!

“Mijn missie is jou te helpen bewust te worden van wat jouw lichaam jou te vertellen heeft, zodat je vanuit je klacht in je kracht komt te staan.”

Door mijn eigen ‘reis’ervaring kan ik je goed helpen

Als ik vertel dat ik ‘dankbaar’ ben voor mijn auto-ongeluk dan word ik wel eens raar aangekeken. Natuurlijk waren de pijn, het verdriet, het niet begrepen worden geen pretje. Maar het hele hersteltraject en alles wat daaromheen gebeurde, heeft me uiteindelijk zoveel opgeleverd.

Ik heb allerlei therapieën persoonlijk mogen ervaren en ook mee leren werken, kennis opgedaan op energetisch vlak, danstherapeutisch, kwantum, medisch en psychologisch vlak. Ik heb geleerd te luisteren naar wat mijn lichaam mij wilde vertellen en hoe je effectief stappen kunt zetten in je herstel. Ik voel me gegroeid als mens en het maakt me blij mijn hartsmissie gevonden te hebben; het begeleiden van anderen zoals jij die ook met zichzelf aan de slag willen gaan. Hoe dan? Door alle technieken en inzichten die mij zo geholpen hebben, met jou te delen, zodat ook jij weer sterk en krachtig in het leven kan komen staan.

Ook jij kunt weer vol vertrouwen en energie in het leven staan

Grip op je gezondheid

Je krijgt inzicht in de disbalansen van je lichaam en kunt daar gericht mee aan de slag gaan.

Zin om te ondernemen

Je krijgt weer zin om dingen te ondernemen met je vrienden en gezin

In je kracht

Je wordt mentaal weerbaarder met vertrouwen in jezelf.

Ervaringen van mijn klanten

In juli 2019 ben ik in contact gekomen met Yolanda van Yocama via het boek van Barbara Muller (Oorverdovend) dat gaat over tinnitus. De in het boek beschreven behandelwijze sprak me enorm aan en ik heb contact opgenomen met Yolanda.

Ondanks dat ze niet aan het werk was toen ik haar belde, nam ze uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en kreeg ik veel informatie over de manier waarop zij mij zou kunnen helpen en behandelen.

De kennismaking voelde als een warm bad. Yolanda is een hartelijke, warme en intelligente vrouw met heel veel ervaring op allerlei vlakken. Ook nu nam ze uitgebreid de tijd en alle fysieke en emotionele aspecten kwamen aan bod. Tijdens het testen kwam Yolanda tot een verrassende diagnose die in de jaren voorafgaand nooit eerder was vastgesteld door artsen en therapeuten. We (want we deden het voor mijn gevoel echt samen!) zijn flink aan de slag gegaan en mijn gezondheid ging met grote stappen vooruit!

Ik ben dankbaar dat Yolanda in mijn leven is gekomen en zal bij klachten altijd contact opnemen met haar).

Karen Brorens, 49 jaar

Mijn ervaringen met praktijk YOCAMA

Loes, Leeftijd

Functie

Stap voor stap van klacht naar kracht, dat kun jij ook.

Het mooie is dat je dat niet alleen hoeft te doen; ik ga je daarbij helpen.

 1. e Stap De eerste stap is vaak de lastigste en dat is dat je vandaag de keuze maakt om met jezelf aan de slag te gaan. Spreekt mijn verhaal je aan, dan vind ik het super leuk als je contact met me opneemt en gaan wij samen de volgende stap maken.
 2. e Stap Je ontvangt een aantal vragenlijsten die we samen doornemen en komen tot een overzicht van je grootste klachten en wensen. We leren elkaar zo al wat beter kennen.
 3. e Stap We gaan meten hoe je er nu voor staat door een uitgebreide gezondheidscheck te doen en je o.a. door te meten met het diagnostische meetapparaat de Chiren. Je gaat nu zien waar bij jou de grootste disbalansen zitten.
 4. e Stap  We nemen uitgebreid de resultaten van de metingen door en we bespreken hoe een mogelijk behandeltraject er voor jou uit zou kunnen zien. Je krijgt ook adviezen en tools om thuis volgende stappen te zetten. Deze eerste 4 stappen zullen je al heel veel inzicht geven in waar je nu staat en waar en hoe je verdere stappen vooruit zou kunnen zetten; zelf of met mijn hulp.
 5. e Stap Ben je helemaal enthousiast geworden na deze 4 stappen van wat er allemaal mogelijk is voor je, dan neem je de volgende stap of kiest voor stap 7. We gaan nu de diepte in en meer holistisch kijken naar wat er in jouw leven speelt . wat jouw vragen en wensen zijn. Hoe jouw weg van klacht naar kracht er uit zou kunnen zien. Concreet betekent het dat we verder gaan met het aanpakken van de fysieke disbalansen door je te meten, te behandelen met biofotonentherapie, je voedingsintoleranties te bepalen, je lijfstijl adviezen te geven.
 6. e Stap  Voor wie begrijpt dat fysieke klachten niet zomaar uit het niets ontstaan is de volgende stap een logische. Deze stap gaat je inzicht geven en je bewuster maken van datgene wat onder je fysieke klachten ligt; emotionele, mentale, spirituele en energetische oorzaken. Door de diepere onderliggende oorzaken in kaart te brengen en vervolgens aan te pakken zul je merken dat fysieke klachten opeens veel minder worden of zelf volledig verdwijnen. Daarmee bereik je dus blijvend resultaat! Spannend? Misschien . Leuk ? zeker. We gaan naar je blauwdruk kijken, je numerologie en oude trauma’s aanpakken.
 7. e Stap  Voor degenen die het allerbeste voor zichzelf wensen; een maatwerktraject!

Natuurlijk zijn alle stappen hiervoor ook maatwerk, want jij bent uniek en verdient een unieke aanpak. Wat maakt deze 7e stap anders? We gaan nu nog intensiever samen werken en ik vraag je om je commitment om 3 maanden samen aan de slag te gaan. We stellen een uitgebreid(er) behandelplan op. We gaan meten en behandelen, gaan nog meer de diepte in, je krijgt oefeningen en opdrachten mee  naar huis en wordt gecoacht. We bespreken steeds waar je staat, wat er op dat moment speelt en bepalen wat nodig is om de volgende stap te zetten en zetten die behandelmethode(n) in die daar het beste bij aansluit(en).

Denk aan; Biofotonentherapie, energetische behandelingen (aura en chakra healingen, behandelingen met de Ankhen, access consciousness behandelingen, engelen therapie), touch of matrix, (voor bewustwording en trauma release) en coaching.

 Mijn motto is ‘meten is weten’.

Vaak denken we, vanuit ons hoofd, te weten wat de reden is dat we bepaalde klachten hebben of even van ons pad zijn. Maar ons denken houdt ons geregeld voor de gek. Hierdoor is het vaak ook moeilijk om oude patronen te doorbreken. Door te meten waar zich disbalansen bevinden in jouw leven en jouw lichaam, heb je een goed startpunt om echte stappen te gaan zetten in jouw reis. Dat is ook de reden dat het meten de 2e stap is van de stappen die je gaat maken als je een afspraak bij mij maakt. 

Ben je nieuwsgierig hoe je er voor staat en wil je daarna de keuze maken of je vervolgstappen wilt maken samen met mij?

Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je jezelf door wilt laten meten; mini, midi of maxi, super maxi….. Ook de checks zijn maatwerk, dus we bepalen samen waar je graag op doorgemeten wilt worden. Na het meten krijg je uitgebreid uitleg over wat we tegen zijn gekomen . Je krijgt tips en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt gaan en hoe een mogelijk vervolgtraject er uit zou  kunnen zien.

De kosten? Je betaalt uiteindelijk voor de tijd die we samen bezig zijn.  

Hieronder zie je wat er bijvoorbeeld mogelijk is…. 

 

Voorbereiding van je reis 

Voor diegene die denkt ik wil er helemaal voor gaan.. doe mij dat maatwerktraject maar.

Je staat op het punt om een belangrijke volgende stap te zetten naar een sterkere en krachtiger versie van jouzelf. Ik kan me voorstellen dat dat heel spannend voor je kan zijn. Want wat ga je tegenkomen als je je straks zo uitgebreid door laat meten en je jezelf als het ware binnenste buiten laat keren? Misschien vind je het juist een prachtige uitdaging. 

Hoe dankbaar zal je jezelf straks zijn met al je nieuwe inzichten en als je voelt en merkt hoe dingen steeds meer veranderen en dat ook zo blijft?

Bovendien reis je niet alleen; ik ben bij je aan de zijlijn de hele reis. 

Het belooft hoe dan ook een mooie reis te worden. Zeker met de juiste voorbereiding. Om het meeste uit jouw reis te halen is het fijn voor jezelf een moment te kiezen waarbij je tijd kunt vrijmaken voor jezelf en alles wat je tegen gaat komen. De eerste weken zal de frequentie van het aantal behandelingen hoog zijn (1x per week) en je zult tijd nodig hebben om de vragenlijsten in te vullen en aan de slag te gaan met evt oefeningen en opdrachten. 

Soms is het fijn om 2 behandelmomenten in de week te hebben. Leidend hier in ben jij en wat jij op dat moment nodig hebt. 

nb. Bij Touch of Matrix behandelingen worden standaard 3 sessies ingepland, waarbij de 2e sessie 1 week na de 1e sessie en de 3e sessie 2 weken na de 2e sessie wordt ingepland.

Bij Biofotonen behandelingen worden direct minimaal 4 behandelingen ingepland , die niet meer dan 5 dagen uit elkaar liggen. Dit om het zelf genezend vermogen van het lichaam optimaal te kunnen stimuleren.

Ben jij klaar om oude patronen te doorbreken en te gaan werken aan een gezond en energiek lichaam?

Laten we kijken hoe ik je daarmee kan helpen.

Veelgestelde vragen

Met wat voor therapievormen werk je?

In mijn praktijk werk ik met de volgende therapieën:

 • Biofotonencoherentie therapie (Chiren)
 • Healy frequentietherapie
 • Energetische therapieën :
  • ankh therapie,
  • aura- en chakra healingen,
  • Access Consciousness Bars,
  • E.E.N.®- therapie,
  • I.E.T. therapie
 • Bach bloesemtherapie
 • Bewustzijnsmethoden:
  • Touch of Matrix,
  • Coaching,
 • Leefstijl advies
 • Numerologische adviezen
Waar kan ik informatie vinden over wat de therapieën inhouden?

Onder het kopje blog, kun je in de sectie Mijn Toolbox een korte uitleg vinden van waar ik in de praktijk mee werk.

Wat is het verschil tussen de gezondheidschecks?

De minicheck is voor wie heel snel energetisch getest wil hebben of er Lyme of Herpes in het systeem aanwezig is. Deze bacterie en parasiet zijn de oorzaak van veel onverklaarbare klachten in het lichaam.

De midi check is voor wie meer duidelijkheid wil hebben waar klachten in het lichaam vandaan kunnen komen. We kijken hier met name naar de maag en de darmen, en testen uit welke voedingsmiddelen je darmen op dit moment niet goed kunnen verdragen

De maxi check is voor wie alles in 1 keer goed uitgetest wil hebben. Naast alles wat me door meten in de andere checks, meten we hier ook de kwaliteit van de bloedvaten en meten de stress in je lichaam.

 

Is het een probleem als ik medicatie gebruik?

Nee, echter

Sommige medicatie zoals cortisonen (ontstekingsremmers), bètablokkers en maagzuurremmers veroorzaken zo’n belasting of verwarring voor het lichaam, dat het genezingsproces sterk vertraagd wordt. Behandeling met biofotonentherapie blijft echter wel mogelijk.

Houdt er wel rekening mee dat in dat geval meer behandelingen nodig zijn.

 

Ik heb allemaal vage klachten en denk dat ik de ziekte van Lyme heb?

Dan ben je bij mij op de juiste plek! 

Ik heb me de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in de ziekte van Lyme en SOLK klachten. SOLK = Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten. 

Het moment dat je al langere tijd vreemde onverklaarblare klachten hebt en die worden niet serieus genomen door de huisarts of mensen om je heen kan dat heel frustrerend werken. Misschien herken je dat wel. Het kan je ook heel onzeker maken. 

Ik neem je klachten serieus door samen te gaan onderzoeken wat er aan de hand is. Een uitgebreide meting zal je heel veel inzichten geven en ook jou het gevoel geven dat je niet gek bent en je het vertrouwen geven dat er een uitweg is. 

Twijfel je of je Lyme hebt, laat je dan eens doormeten.

Mochten we Borrelia en/of meerder co-infecties tegenkomen? Met Biofotonenthereapie kunnen we die effectief aan pakken. Honderden clienten zijn jou al voorgegaan. 

 

 

 

Hoe zit het met vergoeding van jouw consulten?

 Ik ben aangesloten bij de VBAG waardoor de meeste zorgverzekeraars (met uitzondering van Ditzo en DSW) de natuurgeneeskundige en energetische (eclectische) behandelingen (gedeeltelijk) vergoeden. 

Informeer voorafgaand aan je bezoek aan mijn praktijk bij de zorgverzekeraar of ze een van de volgende behandelcodes vergoeden:

– 24005, natuurgeneeskundige behandeling

– 24512, Energetisch Eclectische Therapie

– 24513, lichaamsgerichte psychotherapie

Ditzo en DSW vergoeden helaas aan natuurgeneeskundige consulten van BIG geregistreerden.

nb maatwerktrajecten waarbij een totaal prijs aangeboden wordt, komen helaas niet voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking. 

 

 

Professionele zorg door aansluiting bij de VBAG

Ik ben aangesloten als volwaardig lid bij de VBAG. De VBAG is de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen. Het is de grootste beroepsvereniging voor natuurgeneeskundige therapeuten. 

VBAG waarborgt de kwaliteit en professionaliteit van haar therapeuten, doordat iedereen die bij de VBAG is aangesloten:

 • hebben een hbo-opleiding gevolgd.
 • zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister.
 • laten zich jaarlijks bijscholen.
 • worden periodiek gecontroleerd door extern bureau Visie-tatie.
 • voldoen aan alle eisen van Wkkgz, WTza en andere wettelijke eisen

Bij een VBAG-therapeut kom je dan ook terecht in de gedegen en veilige handen van een professionele zorgverlener met veel kennis, gedreven door passie en bezield met wijsheid!

Informeer voorafgaand aan je bezoek aan mijn praktijk bij de zorgverzekeraar of ze een van de volgende behandelcodes vergoeden:

– 24005, natuurgeneeskundige behandeling

– 24512, Energetisch Eclectische Therapie

– 24513, lichaamsgerichte psychotherapie

 

 

Gegarandeerde kwalitatieve zorg door aansluiting bij de RBCZ

Ik ben tevens aangesloten bij de RBCZ.

De RBCZ  is het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg.

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

Een RBCZ-geregistreerde therapeut neemt de tijd voor jou, jij staat centraal. Samen zoeken we naar de oorzaak van jouw klachten. Wij ondersteunen bij anders leren denken, gezonder leren leven en wij helpen je om je beter te voelen, nu en in de toekomst.

Bij de ingang van mijn praktijk kun je het schildje zien hangen met het  keurmerk van RBCZ; dan weet je dat je goed zit.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is altijd een wat lastige vraag. Het aantal behandelingen hangt onder andere af van je hulpvraag, de therapievorm waar we mee aan de slag gaan en in welke mate je zelf aan de gang gaat met de aangereikte adviezen.

Realiseer je dat wanneer je een chronische klacht hebt, die lang tijd heeft gehad om zich op deze manier te laten zien in jouw lichaam. Het heeft dus ook tijd nodig om je lichaam terug te kunnen laten herstellen.

 

Ik zie dat je meerdere sessies in 1 keer inplant?

Ja dat klopt.. 

Tijdens een eerste behandeling komt altijd veel los. Je zet als het ware je lichaam in de 1e versnelling. Om het genezingsproces vervolgens verder in gang te zetten, geef je in een paar weken tijd steeds weer het volgende zetje, 

Biofotonentherapie:

 • Hier plannen we minimaal 4 behandelingen in 1 keer in, binnen 4 weken tijd. 
 • Op deze manier kan het immuunsyteem optimaal gestimuleerd worden.
 • Gemiddeld zijn 6-8 behandelingen nodig. 

Touch of Matrix:

 • Hier plannen we liefst direct 3 sessies in binnen 4 weken. 
 • De 2e sessie vind binnen 1 week na de eerste sessie plaats. Na de eerste sessie komt namelijk vaak oud trauma los, of oude pijn, soms ook even wat heviger dan voorheen. Dit kan je het gevoel geven dat de sessie niet gewerkt heeft. Maar dit is juist een goed teken dat je lichaam hard aan het werken is. Met de 2e sessie gaan we een laagje dieper. En de 3e weer. Hierna zul je op dit thema echt verandering voelen. 

Maatwerktraject:

 • Hier plannen we afspraken in voor 3 maanden. Je commit jezelf om 3 maanden aan de slag te gaan met jouw fysieke, mentale, emotionele thema’s. 
 • Dat wat naar boven komt, of prioriteit heeft op dat moment gaan we mee aan de slag. Je zult dan met een combinatie van therapievormen, coaching, oefening, leefstijl voeding, etc actief aan de gang gaan. 
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is altijd een wat lastige vraag. Het aantal behandelingen hangt onder andere af van je hulpvraag, de therapievorm waar we mee aan de slag gaan en in welke mate je zelf aan de gang gaat met de aangereikte adviezen.

Realiseer je dat wanneer je een chronische klacht hebt, die lang tijd heeft gehad om zich op deze manier te laten zien in jouw lichaam. Het heeft dus ook tijd nodig om je lichaam terug te kunnen laten herstellen.

 

Zijn er contra indicaties voor de behandelingen?

Contra-indicaties Biofotonentherapie:

Helaas kunnen de volgende mensen niet behandeld worden:

 • mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan
 • mensen met shunts
 • mensen met plastic bloedvaten
 • mensen waarbij een varkenshartklep is ingebracht
 • sommige gesteriliseerde mannen die antistoffen produceren

Contra-indicatiesTouch of Matrix: geen fysieke indicaties

Contra-indicaties Healy frequentie therapie

 • mensen met een pacemaker
 • mensen met epilepsie

 

 

Is een eerste afspraak altijd een intake gesprek?

Ja. De eerste keer dat je in de praktijk komt wil ik altijd eerst kennismaken. Dit is fijn voor zowel jou als mijzelf. We kunnen in het eerste half uur even voelen of het klikt. 

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of ik de meest aangewezen persoon ben om je te gaan behandelen. Mogelijk bestaan er ook contra indicaties waardoor je bijvoorbeeld niet met biofotonentherapie behandeld kunt worden. Mocht dit het geval zijn, dan ga ik samen met je kijken naar andere behandelmogelijkheden of naar wie je mogelijk doorverwezen kunt worden. 

Hoe verloopt de eerste sessie?

De eerste sessie duurt ca 2 uur. Het eerste half uur is om elkaar beter te leren kennen en helder te krijgen wat je klachten, wensen en verwachtingen zijn. Mocht je bij mij niet op de juiste plek zijn, dan nemen we hierna afscheid en zijn hier verder geen kosten aan verbonden. Hebben we er allebei wel een goed gevoel bij dan spreken we de vragenlijsten verder door en komen tot een overzicht van je klachten en wensen. Mocht je gekozen hebben voor een traject met Touch of Matrix behandelingen, dan volgt hierna een 1e behandeling. Mocht je gekozen hebben voor een holistisch maatwerktraject dan ga je doorgemeten worden, waarmee we een beeld krijgen van de disbalansen in je lichaam. Tenslotte volgt een behandeling met biofotonentherapie. Tenslotte worden de resultaten en vervolgstappen met je besproken. 

Hoe verloopt een eerste Touch Of Matrix sessie?

Ook bij keuze voor een T.O.M. sessie  en/of traject starten we met een kennismakingsgesprek en uitgebreide anamnese aan de hand van vragenlijsten. We komen tot een overzicht van klachten en wensen en waar je deze eerste keer graag aan wilt werken. Je krijgt kort uitleg hoe een Touch Of Matrix sessie in zijn werk gaat, en daarna gaan we samen aan de slag met het eerder bepaalde thema/wens.

Na de behandeling bespreken we samen je ervaringen en krijg je nog wat praktische tips voor thuis.

Daarna maken we een afspraak voor de week er op en een voor 2 weken daarna. De praktijk wijst uit dat dit het meest blijvend effect geeft.

TOM sessies blijven voor mij magisch. Ik verbaas me elke keer weer over de eenvoud waarmee oude trauma’s verdwijnen, situaties veranderen, en clienten opeens stappen zetten die ze niet voor mogelijk hielden. Puur vanuit overgave en vertrouwen.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Ja hoor. Veel van mijn clienten komen regelmatig terug gewoon om even te kijken hoe het er voor staat. Je wordt dan kort gemeten en we kijken waar je lijf en geest die dag behoefte aan heeft.

Kom je voor een eerste keer in de praktijk, dan zal er altijd een korte of langere intake plaatsvinden. Ik vind het namelijk belangrijk elkaar wat beter te leren kennen en ook om te zien of er mogelijk contra indicaties zijn waardoor bepaalde behandelingen minder geschikt voor je zijn.

Daarnaast brengt het geregistreerd staan bij een beroepsvereniging ook verplichtingen met zich mee, zoals het doornemen van een behandelovereenkomst, privacy document etc en dat je gegevens in een dossier worden opgeslagen.  

Ervaringen van mijn klanten

mijn ervaring met praktijk YOCAMA

Naam, Leeftijd

Functie

Behandeling van kat Coen.

In januari 2020 werd mijn kat ernstig ziek. Hij was erg benauwd en zijn borstholte zal vol met lymfevocht. Bij de dierenarts werd het vocht regelmatig afgetapt en kreeg hij echo’s, röntgenfoto’s en een scan om erachter te komen wat er aan de hand was. Het oordeel van de dierenarts was een ingrijpend openborstkasoperatie om hem te redden. Dat wilden we onze kat niet aandoen en ik vroeg aan Yolanda of zij iets voor onze Coen kon doen. En dat heeft ze! Op afstand heeft ze Coen één keer behandeld (ook emotioneel) en Coen veranderde zienderogen. Op dit moment is hij springlevend en fit. De dierenarts begrijpt er helemaal niets van en vindt het wonderlijk ?.

Karen Brorens

Wil jij weer lekker in je vel zitten en energie hebben om dingen te ondernemen?

Laten we samen kijken welk traject het beste bij jou past.