Wil ook jij een verandering in je gezondheid die blijft?

Door samen jouw klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo aan te pakken kun ook jij fundamentele verbeteringen bereiken.

Weet je even niet meer welke stap te zetten?

u

Je hebt van alles aangepakt maar het lijkt alsof niets je echt verder brengt?

u

Je hebt steeds meer vage klachten die niet overgaan of weer terugkeren?

u

Je ervaart veel stress en spanning?

u

Je wordt niet uitgerust wakker, bent moe en alles kost je steeds meer energie?

Wens je meer rust in je hoofd en je lijf?

Het kan behoorlijk ontmoedigend zijn als je hard aan jezelf werkt en klachten toch terug blijven komen. Doe je iets verkeerd? Of is er gewoon niets aan te doen? Onzekerheid hierin is een heel belangrijke factor.

Vaak ontbreekt het echter aan inzicht in wat er nu echt aan de hand is met je lijf. Vaak zijn we ook ‘vergeten’ goed te luisteren naar de signalen die ons lichaam ons geeft. En daar vervolgens de juiste actie op te nemen.

Ik kan je helpen weer goed te leren luisteren naar de signalen van jouw lijf. Door je uitgebreid door te meten, krijg je inzicht in waar jouw klachten vandaan komen. En wordt het vaak ook helder waarom klachten eerder terugkwamen.

Door nu samen stap voor stap die oorzaken aan te pakken, zul je weer vertrouwen krijgen in je lijf en ervaren hoe jij zelf grip kunt krijgen op je gezondheid en terug in je kracht kunt gaan staan.

 

u

Hoe zou het zijn als je weer vol vertrouwen en vol energie in het leven staat en in je kracht?

u

Je weer volop kunt genieten en dingen kunt ondernemen met je vrienden, partner en gezin?

u

Je weer grip hebt op je gezondheid?

u

Dat geheeld gaat worden wat diep is weggestopt en het ook voor jou mogelijk maakt vol in het leven te staan en jouw volle potentie te leven?!

“Mijn missie is jou te helpen bewust te worden van wat jouw lichaam jou te vertellen heeft, zodat je vanuit je klacht in je kracht komt te staan.”

Door mijn eigen ‘reis’ervaring kan ik je goed helpen

Als ik vertel dat ik ‘dankbaar’ ben voor mijn auto-ongeluk dan word ik wel eens raar aangekeken. Natuurlijk waren de pijn, het verdriet, het niet begrepen worden geen pretje. Maar het hele hersteltraject en alles wat daaromheen gebeurde, heeft me uiteindelijk zoveel opgeleverd.

Ik heb allerlei therapieën persoonlijk mogen ervaren en ook mee leren werken, kennis opgedaan op energetisch vlak, danstherapeutisch, kwantum, medisch en psychologisch vlak. Ik heb geleerd te luisteren naar wat mijn lichaam mij wilde vertellen en hoe je effectief stappen kunt zetten in je herstel. Ik voel me gegroeid als mens en het maakt me blij mijn hartsmissie gevonden te hebben; het begeleiden van anderen zoals jij die ook met zichzelf aan de slag willen gaan. Hoe dan? Door alle technieken en inzichten die mij zo geholpen hebben, met jou te delen, zodat ook jij weer sterk en krachtig in het leven kan komen staan.

Ook jij kunt weer vol vertrouwen en energie in het leven staan

Grip op je gezondheid

Je krijgt inzicht in de disbalansen van je lichaam en kunt daar gericht mee aan de slag gaan.

Zin om te ondernemen

Je krijgt weer zin om dingen te ondernemen met je vrienden en gezin

In je kracht

Je wordt mentaal weerbaarder met vertrouwen in jezelf.

Ervaringen van mijn klanten

In juli 2019 ben ik in contact gekomen met Yolanda van Yocama via het boek van Barbara Muller (Oorverdovend) dat gaat over tinnitus. De in het boek beschreven behandelwijze sprak me enorm aan en ik heb contact opgenomen met Yolanda.

Ondanks dat ze niet aan het werk was toen ik haar belde, nam ze uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en kreeg ik veel informatie over de manier waarop zij mij zou kunnen helpen en behandelen.

De kennismaking voelde als een warm bad. Yolanda is een hartelijke, warme en intelligente vrouw met heel veel ervaring op allerlei vlakken. Ook nu nam ze uitgebreid de tijd en alle fysieke en emotionele aspecten kwamen aan bod. Tijdens het testen kwam Yolanda tot een verrassende diagnose die in de jaren voorafgaand nooit eerder was vastgesteld door artsen en therapeuten. We (want we deden het voor mijn gevoel echt samen!) zijn flink aan de slag gegaan en mijn gezondheid ging met grote stappen vooruit!

Ik ben dankbaar dat Yolanda in mijn leven is gekomen en zal bij klachten altijd contact opnemen met haar).

Karen Brorens, 49 jaar

Mijn ervaringen met praktijk YOCAMA

Loes, Leeftijd

Functie

Stap voor stap van klacht naar kracht, dat kun jij ook.

De optimale weg om daar te komen is een traject dat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt, waarin je begeleid wordt in de te nemen stappen. De eerste stap is een uitgebreid onderzoek waar je nu staat. Dat doen we o.a. door middel van een uitgebreide gezondheidscheck. De volgende stap is je klachten, tijdlijn, thema’s en wensen in kaart te brengen. Je wordt je nu al meer bewust van wat er speelt en wat er mogelijk is. Daarna gaan we de bouwstenen van jouw maat werk traject samenstellen. De bouwstenen bestaan uit coaching, diverse behandelingsvormen, leefstijl coaching en tips, oefeningen etc.

Uit ervaring is gebleken dat het beste resultaat bereikt wordt indien een traject van 3 maanden ingezet wordt, waarin stap voor stap fysieke, emotionele en mentale blokkades aangepakt worden. We kijken elke keer welke therapievorm, behandeling of coaching voor jou op dat moment het meeste geschikt is. 

Natuurlijk kun je ook losse sessies en gezondheidschecks laten doen. 

Neem  vooral contact op als je vragen hebt. 

Mijn motto is ‘meten is weten’.

Vaak denken we, vanuit ons hoofd, te weten wat de reden is dat we bepaalde klachten hebben of even van ons pad zijn. Maar ons denken houdt ons geregeld voor de gek. Hierdoor is het vaak ook moeilijk om oude patronen te doorbreken. Door te meten waar zich disbalansen bevinden in jouw leven en jouw lichaam, heb je een goed startpunt om echte stappen te gaan zetten in jouw reis. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je jezelf door wilt laten meten; mini, midi of maxi.

Op basis van de bevindingen bespreken we wat een goed vervolgtraject zou zijn.

Vervolgstappen

Net als bij het maken van een reis naar een onbekende bestemming, starten we nu ook met een goede voorbereiding. De voorbereiding bestaat uit het doorspreken van de vragenlijst, een uitgebreide meting en het in kaart brengen van je klachten en wensen (= de intake). Hierna gaan we samen kijken welke bouwstenen je toe zou kunnen voegen aan jouw behandeltraject, jouw reis op maat.

nb. Bij Touch of Matrix behandelingen worden standaard 3 sessies ingepland, waarbij de 2e sessie 1 week na de 1e sessie en de 3e sessie 2 weken na de 2e sessie wordt ingepland.

Bij Biofotonen behandelingen worden direct minimaal 4 behandelingen ingepland , die niet meer dan 5 dagen uit elkaar liggen. Dit om het zelf genezend vermogen van het lichaam optimaal te kunnen stimuleren.

Ben jij klaar om oude patronen te doorbreken en te gaan werken aan een gezond en energiek lichaam?

Laten we kijken hoe ik je daarmee kan helpen.

Veelgestelde vragen

Met wat voor therapievormen werk je?

In mijn praktijk werk ik met de volgende therapieën:

 • Biofotonencoherentie therapie (Chiren)
 • Healy frequentietherapie
 • Energetische therapieën :
  • ankh therapie,
  • aura- en chakra healingen,
  • Access Consciousness Bars,
  • E.E.N.®- therapie,
  • I.E.T. therapie
 • Bach bloesemtherapie
 • Bewustzijnsmethoden:
  • Touch of Matrix,
  • Coaching,
 • Leefstijl advies
 • Numerologische adviezen
Waar kan ik informatie vinden over wat de therapieën inhouden?

Onder het kopje blog, kun je in de sectie Mijn Toolbox een korte uitleg vinden van waar ik in de praktijk mee werk.

Wat is het verschil tussen de gezondheidschecks?

De minicheck is voor wie heel snel energetisch getest wil hebben of er Lyme of Herpes in het systeem aanwezig is. Deze bacterie en parasiet zijn de oorzaak van veel onverklaarbare klachten in het lichaam.

De midi check is voor wie meer duidelijkheid wil hebben waar klachten in het lichaam vandaan kunnen komen. We kijken hier met name naar de maag en de darmen, en testen uit welke voedingsmiddelen je darmen op dit moment niet goed kunnen verdragen

De maxi check is voor wie alles in 1 keer goed uitgetest wil hebben. Naast alles wat me door meten in de andere checks, meten we hier ook de kwaliteit van de bloedvaten en meten de stress in je lichaam.

 

Is het een probleem als ik medicatie gebruik?

Nee, echter

Sommige medicatie zoals cortisonen (ontstekingsremmers), bètablokkers en maagzuurremmers veroorzaken zo’n belasting of verwarring voor het lichaam, dat het genezingsproces sterk vertraagd wordt. Behandeling met biofotonentherapie blijft echter wel mogelijk.

Houdt er wel rekening mee dat in dat geval meer behandelingen nodig zijn.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is altijd een wat lastige vraag. Het aantal behandelingen hangt onder andere af van je hulpvraag, de therapievorm waar we mee aan de slag gaan en in welke mate je zelf aan de gang gaat met de aangereikte adviezen.

Realiseer je dat wanneer je een chronische klacht hebt, die lang tijd heeft gehad om zich op deze manier te laten zien in jouw lichaam. Het heeft dus ook tijd nodig om je lichaam terug te kunnen laten herstellen.

 

Ik zie dat je meerdere sessies in 1 keer inpland?

Ja dat klopt.. 

Tijdens een eerste behandeling komt altijd veel los. Je zet als het ware je lichaam in de 1e versnelling. Om het genezingsproces vervolgens verder in gang te zetten, geef je in een paar weken tijd steeds weer het volgende zetje, 

Biofotonentherapie:

 • Hier plannen we minimaal 4 behandelingen in 1 keer in, binnen 4 weken tijd. 
 • Op deze manier kan het immuunsyteem optimaal gestimuleerd worden.
 • Gemiddeld zijn 6-8 behandelingen nodig. 

Touch of Matrix:

 • Hier plannen we liefst direct 3 sessies in binnen 4 weken. 
 • De 2e sessie vind binnen 1 week na de eerste sessie plaats. Na de eerste sessie komt namelijk vaak oud trauma los, of oude pijn, soms ook even wat heviger dan voorheen. Dit kan je het gevoel geven dat de sessie niet gewerkt heeft. Maar dit is juist een goed teken dat je lichaam hard aan het werken is. Met de 2e sessie gaan we een laagje dieper. En de 3e weer. Hierna zul je op dit thema echt verandering voelen. 

Maatwerktraject:

 • Hier plannen we afspraken in voor 3 maanden. Je commit jezelf om 3 maanden aan de slag te gaan met jouw fysieke, mentale, emotionele thema’s. 
 • Dat wat naar boven komt, of prioriteit heeft op dat moment gaan we mee aan de slag. Je zult dan met een combinatie van therapievormen, coaching, oefening, leefstijl voeding, etc actief aan de gang gaan. 
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is altijd een wat lastige vraag. Het aantal behandelingen hangt onder andere af van je hulpvraag, de therapievorm waar we mee aan de slag gaan en in welke mate je zelf aan de gang gaat met de aangereikte adviezen.

Realiseer je dat wanneer je een chronische klacht hebt, die lang tijd heeft gehad om zich op deze manier te laten zien in jouw lichaam. Het heeft dus ook tijd nodig om je lichaam terug te kunnen laten herstellen.

 

Zijn er contra indicaties voor de behandelingen?

Contra-indicaties Biofotonentherapie:

Helaas kunnen de volgende mensen niet behandeld worden:

 • mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan
 • mensen met shunts
 • mensen met plastic bloedvaten
 • mensen waarbij een varkenshartklep is ingebracht
 • sommige gesteriliseerde mannen die antistoffen produceren

Contra-indicatiesTouch of Matrix

Contra-indicaties frequentie therapie

 • mensen met een pacemaker
 • mensen met epilepsie

 

 

Is een eerste afspraak altijd een intake gesprek?

Ja. De eerste keer dat je in de praktijk komt wil ik altijd eerst kennismaken. Dit is fijn voor zowel jou als mijzelf. We kunnen dat in het eerste half uur even voelen of het klikt. 

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of ik de meest aangewezen persoon ben om je te gaan behandelen. En of er contra indicaties bestaan. Mocht dit het geval zijn, dan ga ik samen met je kijken naar wie doorverwezen kan worden. 

Hoe verloopt de intake?

De intake duurt ca 2 uur. Eerst volgt een kennismakingsgesprek van een half uur. We spreken de vragenlijst door en maken een overzicht van je klachten en wensen.  Mocht je gekozen hebben voor een traject met Touch of Matrix behandelingen, dan volgt hierna een 1e behandeling. Mocht je gekozen hebben voor een maatwerktraject dan wordt er een gezondheidscheck uitgevoerd, waarmee we een beeld krijgen van de disbalansen in je lichaam. Tenslotte volgt een behandeling. De resultaten en vervolgstappen worden vervolgens besproken. 

Kan ik ook losse sessies boeken?

Ja hoor. Als je al eens eerder in de praktijk een traject gevolgd hebt, kun je losse sessies boeken. Veel van mijn clienten komen regelmatig terug gewoon om even te kijken hoe het er voor staat. Je wordt dan kort gemeten en we kijken waar je lijf en geest die dag behoefte aan heeft.

Kom je voor een eerste keer in de praktijk, dan is dit altijd een intake gesprek. We leggen dan een dossier van je aan, nemen de privacy, disclaimer, avg  documenten en vragenlijst met je door. En daarna kijken we samen welke behandeling voor jou het meest geschikt is op dat moment. 

Ervaringen van mijn klanten

mijn ervaring met praktijk YOCAMA

Naam, Leeftijd

Functie

Behandeling van kat Coen.

In januari 2020 werd mijn kat ernstig ziek. Hij was erg benauwd en zijn borstholte zal vol met lymfevocht. Bij de dierenarts werd het vocht regelmatig afgetapt en kreeg hij echo’s, röntgenfoto’s en een scan om erachter te komen wat er aan de hand was. Het oordeel van de dierenarts was een ingrijpend openborstkasoperatie om hem te redden. Dat wilden we onze kat niet aandoen en ik vroeg aan Yolanda of zij iets voor onze Coen kon doen. En dat heeft ze! Op afstand heeft ze Coen één keer behandeld (ook emotioneel) en Coen veranderde zienderogen. Op dit moment is hij springlevend en fit. De dierenarts begrijpt er helemaal niets van en vindt het wonderlijk ?.

Karen Brorens

Wil jij weer lekker in je vel zitten en energie hebben om dingen te ondernemen?

Laten we samen kijken welk traject het beste bij jou past.